KP Conveyors ApS

KP Conveyors er din leverandør af transport løsninger til intern transport i din virksomhed.

Med mange års erfaring omkring transport løsninger, så kan du være sikker på, at vi sammen finder netop den løsning du skal bruge, for at sikre den bedste transport løsning. Alle vore systemer samles i Nordborg på Als, enten som komplette samlinger, eller som module samlinger, afhængig af bane type og system størrelse.

Sammen med vore system partnere, så er dit projekt i gode hænder:

Standard båndbaner

 

Vores standard båndbaner fremstilles uf fra egne komponenter, fremstillet i Nordborg på Als, eller bygges sammen af komponenter fra vores bane leverandører

Fath leverer alle typer af forbindelses komponenter til alle gængse profil bygge systemer. Med et meget stort central lager i Tyskland, vil de fleste lager-dele kunne leveres indenfor 48 timer. Fath har et distributions netværk World wide.

ASK leverer et bredt sortiment af aluminium profiler i  mange varianter og størrelser, samt et meget bredt program af tilbehør, der passer til de fleste gængse profil typer. Med et meget stort tilgængeligt lager, vil de fleste profiler kunne  leveres direkte fra Herne i Tyskland, både i fulde længder, eller afkortet og boret.

Flexlink er med mange års erfaring den komplette leverandør af kædebane systemer og palette systemer. Deres meget brede udvalg af systemer gør det relativt let at finde netop den løsning der passer til transport opgaven. Flexlink har et meget stort system lager i Polen, og kan tilbyde komplette løsninger samt salg af enkelt dele til systemer. Flexlink er representeret world wide.